Een jaren lange wens zou eindelijk voor mij in vervulling gaan.

Door Wanda Hartmans-Bindervoet op 2 april 2015
Op 23 Februari 2015 ben ik voor een vooronderzoek geweest bij Vision ooglaseren. Na dit vooronderzoek waren mijn ogen gelukkig geschikt om de behandeling te ondergaan. Er werd vooraf precies verteld wat voor behandeling ik zou krijgen, namelijk een Intralasik Femtosecond behandeling. Tevens werd ik op de hoogte gesteld wat de kosten zouden zijn.

Ik heb voor 12 februari 2015 een afspraak gemaakt om de behandeling te ondergaan. Een jaren lange wens zou eindelijk voor mij in vervulling gaan. De gedachten vond ik vooraf best wel eng en zag er een beetje tegenop . Ik heb namelijk slechte ogen 5,75 en 6,25 en draag al 36 jaar lenzen, namelijk vanaf mijn 18e jaar.

Op 12 februari 2015 zou ik om 10,30 uur behandeld worden. Ik kwam de praktijk binnen en werd gelijk op mijn gemak gesteld door het aanwezige het personeel. Het personeel was namelijmk erg vriendelijk. Er werd zelfsgevraagd of ik voorafgaande aan de behandeling een rustgevend pilletje wilde en dat heb ik genomen , tenslotte was ik toch wel een beetje nerveus.

Tijdens de behandeling kreeg ik twee zachte balletjes in mijn handen waar ik in kon knijpen als ik wilde . Ik heb van de gehele behandeling totaal niets gevoeld. Het was helemaalniet eng het was ook heel snel voorbij. Ik kon nog niet gelijk goed zien en mocht bijkomen in een apart kamertje. Daarna met zonnebril op naar huis . Ik heb helemaal geen napijn gehad. Ik moest wel geregeld druppelen waardoor het zicht steeds beter werd.

De volgende dag moest ik op controle en alles zag er goed uit . Twee weken druppelen met antibiotica en nog andere druppels.

Een week later weer op controle. Mijn zicht was sterk verbeterd.

Na 2 weken weer op controle en alles was goed. Het is nu 6 weken geleden dat ik behandeld ben. Ik zie alles heel goed scherp en heb nergens last van. Ik moet nu na 2 maanden weer op controle.

Ik ben heel erg blij dat ik het heb laten doen ik ben nu 54 jaar en ik heb spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Het is heerlijk om op te staan en gelijk alles scherp te zien. Geen gedoe meer met lenzen. Het is echt aan te raden om je ogen te laten laseren bij Vision Ooglaseren. Ik heb nu alleen met lezen nog een leesbril nodig maar dat wist ik. Het is echt een aanrader. Ik ben in Amsterdam behandeld