Een verjongingkuur van de ogen voor deze bijna vijftiger

Door Elzo Stubbe op 2 juli 2014

Gisteren 14-06-2014 behandeld middels de intralase customvue methode bij Optical Express in Amsterdam aan de Beethovenstraat door Dr. Erik de Koning en zijn team, prima professionele mensen met een menselijke benadering ondanks de grote hoeveelheid mensen die in korte tijd behandeld worden.

Voortraject: uitstekende voorlichting, grote accuratesse, meest geavanceerde technologie.

Pijn: verwaarloosbaar en na uitwerking van de verdoving prima op te vangen met paracetamol. Precies de zeer duidelijke instructies gevolgd en nu na 1 dag zeer zuiver zicht( 150%!) Principieel druppelen en rusten en s"nachts de beschermingsbril op!
Geen enkele pijn, geen branderige ogen, geen droge ogen, perfect. Nu de komende weken en maanden met zorg verder genezen, zodat het zicht nog beter zal worden.

Voor iedereen is het anders, maar ik denk dat het voor zeer velen absoluut meer dan de moeite waard zal zijn. Alles zien en zo zuiver, zelfs de kleinste lettertjes op grote afstand kan ik lezen. Een verjongingkuur van de ogen voor deze bijna vijftiger. Ik kan niet ontkennen dat ik in een staat van euforie verkeer en ik nog even rustig verder af moet wachten hoe het verder zal gaan, maar de eerste resultaten zijn zeer bemoedigend.

Dank voor deze geweldige technologie.