Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eindelijk geen bril en lenzen meer!

Door Niek Roording op 18 augustus 2013
Eindelijk geen bril en lenzen meer! Toen ik steeds van meer mensen in mijn omgeving kreeg te horen dat ze hun ogen hadden laten laseren begon de interesse bij mij toe te nemen. Na het vooronderzoek bij international vision centers in Nijmegen kreeg ik te horen dat het laseren voor mij mogelijk was. Binnen twee weken heb ik het medisch onderzoek gehad en vier dagen daarna was de laserbehandeling al.

Voor de ehandeling was ik totaal niet zenuwachtig, alles is zo goed uitgelegd dat ik precies wist wat er ging gebeuren. De behandeling zelf is helemaal goed gegaan en was eigenlijk zo voorbij. Het enige kleine minpuntje is de vier uur na het laseren. Dan heb je een soort van branderig gevoel in je ogen maar dit weegt niet op tegen alle voordelen die er zijn. Na deze vier uur kan je al weer goed zien.

Ik ben zeer tevreden over het hele traject. Alles word zeer goed uitgelegd, Alle vragen worden goed beantwoord en de mensen zijn zeer vriendelijk