Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eindelijk kan ik zeggen: Meer dan goed

Door A. Meekhof op 8 april 2008

Eindelijk!
Eindelijk kan ik zeggen: Meer dan goed.
In maart 2006 werden mijn ogen voor het eerst gelaserd bij VisionClinics in Bussum.

Het betrof een lasek behandeling bij een afwijking van -1,75 en -3,50 en een cilinderafwijking van -3,75 en -4. De oogarts waarschuwde me dat een herbehandeling nodig zou kunnen zijn ivm cilinderafwijking. Ik heb geen tot weinig pijn gehad, maar na 3 maanden zat mijn zicht pas op 60 a 70%. Ik zag na 6 maanden steeds 3 beeldjes boven elkaar. Erg vermoeiend. Dus na 8 maanden een herbehandeling. Nu wel veel pijn, maar het herstel ging een stuk sneller. Toch bleef mijn rechter oog een stuk achter.

Bij de jaarcontrole in nov. 2007 had ik rechts nog een restcilinderafwijking van 0,75. Links was 120%!Aan mij de keus om rechts nogmaals te behandelen, want mijn
hoornvlies was dik genoeg, en de oogarts vond "t het waard omdat ik nu al zover gekomen was.

In januari 2008 dus rechts nogmaals gelaserd. Gelukkig geen pijn, maar na 2 dagen zag ik bijna niets meer. Ik schrok geweldig. De volgende dag een dik en opgezet ooglid. Ik bellen met de oogarts. Hij vermoede een allergische reactie op de druppels. Maar ik moest maar gewoon doorgaan. Ik heb 4 weken heel veel spijt gehad
van deze behandeling. Maar...Daarna ging het met sprongen vooruit.

En nu, na de 3 mnds controle, zit ik rechts op ruim 100%, en met beide ogen op 130%.

Ik ben heel blij. Maar als ik alles van te voren had geweten..... Dus mensen, houd er rekening mee dat het langer kan duren dan een paar weken!!voor je een perfect eindresultaat hebt. Ik ben 45 en wel een leesbrilletje bij de hand. Maar dat vind ik niet erg.