Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eindelijk mijn ogen laten laseren na veel getwijfel

Door Pia Kleijburg op 9 januari 2011

Donderdag 4 november heb ik eindelijk mijn ogen laten laseren na veel getwijfel. Dit was dus nergens voor nodig want het viel 100 procent mee!

De knoop eindelijk doorgehakt en de eerste afspraak voor het intake gesprek gemaakt. Deze vond plaats op 23 september. Dit gesprek was zo positief en ik heb hierna besloten om het echt te doen! Ik kon al mijn vragen stellen en overal was een goed antwoord op. De tijd werd er goed voor genomen en alles werd duidelijk uitgelegd.

Na de eerste onderzoeken werd bij mij getwijfeld of mijn ogen wel gelaserd konden worden. Ze gaven me hierin geen valse hoop en na overleg met een andere arts bleek dat laseren toch kon.

Wat ik als positief heb ervaren, dat als het niet zinvol is als je niet zonder bril kan, je dan ook niet behandeld wordt.

Dan is de dag van de behandeling aangebroken. Je word vriendelijk ontvangen. Dan krijg je nogmaals onderzoeken en alles word goed in de gaten gehouden dat je de juiste persoon bij het juiste dossier bent.
Als je de behandelkamer ingaat zie je dat alles heel steriel is en iedereen is heel vriendelijk. Tijdens de behandeling word je erg op je gemak gesteld. De behandeling is verder goed gegaan en het viel erg mee.

Al met al was het een geslaagde behandeling waar ik erg tevreden op terug kijk!!!( nu zonder bril!!)