Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eindelijk terug zien

Door Ann op 22 april 2009

jaren liep ik rond met mijn ogen half dichtgeknepen om te kunnen zien...
een bril vond ik overbodig want ik zag immers nog goed genoeg.
een kennis aan de andere kant van de weg kon ik evenwel niet groeten want die had ik niet gezien.

na lang twijfelen had ik me dan eindelijk toch een hele mooie dure bril aangeschaft die ik de eerste weken heel vaak opzette... daar bleef het evenwel bij en al gauw liep ik weer zonder bril rond.

Men had me al vaak aangeraden om mijn ogen te laten laseren, maar dat was uitgesloten voor mij want van de gedachte dat er iemand aan mijn ogen komt begon ik al te huiveren. Maar...uiteindelijk heb ik me laten overtuigen..

Ik maakte een afspraak bij dokter Pieter Raus in mol (belgië). Hij stelde me enorm gerust en legde de hele behandeling van begin tot einde uit. hierdoor zag ik het helemaal zitten.

Op de dag zelf werd ik verwelkomd door de secretaresse. ik kreeg eerst wat druppeltjes in mijn ogen die verdovend werkten.

Na een tijdje was het mijn beurt... ik was toch wel doodsbenauwd maar dat werd heel goed opgevangen door dokter Raus en assistente. De ingreep zelf duurde slechts een 10-tal minuutjes en deed eigenlijk geen pijn. Je voelt enkel een zekere druk. Dokter raus vertelde me ook stap voor stap wat hij precies deed waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde.

Er werd tijdens de behandeling ook een dvd gemaakt van de ingreep die ik achteraf gratis meekreeg. Het feit dat alles werd opgenomen werkte op een of andere manier ook rustgevend.

Na de ingreep kreeg ik een soort donkere bril die ik een tijdje moest dragen en die ik zeker 3 nachten moest opzetten om te slapen. deze bril beschermde mijn ogen tegen licht en tegen het onbewust wrijven. Het was ook belangrijk dat ik heel regelmatig zou druppelen.

De eerste uren zag ik amper iets omdat mijn ogen traanden, maar met het vorderen van de dag werd dat wel beter.
Toch wel blij toen ik kon gaan slapen want mijn ogen hadden nu volledige rust.

Het was onvoorstelbaar aangenaam om "s anderendaags wakker te worden en alles zo scherp en duidelijk te zien... dat moment vergeet ik nooit! Het was gewoon heerlijk!!
geleidelijk aan zag ik beter en beter en nu is mijn zicht optimaal.

het enige waar ik spijt van heb, is dat ik zo lang heb gewacht. Ik kan aan de twijfelaars alleen maar zeggen dat ze er voor moeten gaan, een nieuwe wereld gaat voor je open.

Zowel voor de prijs als voor de vakkennis en de gemoedelijkheid kan ik dokter pieter raus ten zeerste aanraden.

ann