Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Enkel een heel klein sneetje in je hoornvlies

Door Tamara van Diepen op 4 augustus 2015
Vorig jaar heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren (mijn sterkte was voor beide ogen -6 met cilindrische afwijking).

Na wat research op internet te hebben gedaan kwam ik bij IVC terecht. Zij hadden op dat moment als enige in Nederland de nieuwste techniek, nl. de ReLExSMILE. Deze sprak mij erg aan omdat het genezingsproces zeer kort was doordat er enkel een heel klein sneetje in je hoornvlies wordt gemaakt en er veel minder kans is op infecties.

Ik ben naar de info-avond gegaan waar zeer duidelijk uitleg wordt gegeven, en je wordt gelijk getest om te kijken of je wel in aanmerking komt. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor de behandeling.

Eenmaal aangekomen in Amsterdam werd alles zeer goed uitgelegd. Tijdens de behandeling is er iemand bij je om je gerust te stellen (want het is toch niet niks) en ook de behandelende arts legt tijdens de behandeling stap voor stap uit wat hij gaat doen.

Ook alle na-controles zijn zeer goed bevallen, deze vinden gewoon plaats in Nijmegen.

Ik kan deze kliniek absoluut aanbevelen aan anderen vanwege de goede en professionele uitleg en opvolging.