EQ lase en Conductieve Keratoplastiek in Amstelveen

Door Mevr. H.C. Stetter op 29 april 2007
De sterkte van mijn lenzen in juli 2006 rechts + 6.5 links + 4.5. Mijn linkeroog is dominant met kijken. Ruim 30 jaar heb ik lenzen gedragen, harde (waren te zwaar om traanvocht onder de lens te verversen) harde lenzen met een zachte rand, lichtgevoelige reactie. Weer later zachte lenzen gedragen, nog later extra zuurstofdoorlatende lenzen. Maandlenzen enz. De laatste 6 jaar had ik weer "eigen "lenzen gekocht en nazorg door de opticien. Die bevielen prima. Op het ogenblik heb ik wisselende diensten en mijn lenzen kon ik of overdag of s"nachts niet in. Dat was de reden om mijn ogen te laten laseren.

Mijn rechteroog is in juli 2006 gelaserd en mijn linkeroog in september 2006. Dit op advies van Dr. Versteeg van eyeqvision, die ivm de sterkte die gecorrigeerd moest worden beide ogen tegelijk doen niet verantwoord vond. Na het laseren zag ik goed. Na verloop van tijd "herstelden" mijn ogen naar rechts + 3 en links +1.25 . Op zich een hele verbetering maar niet de bedoeling want ik wou van mijn lenzen af en geen bril meer.
Maart 2007 werden mijn ogen, kosteloos, door Dr Versteeg behandeld dmv Conductieve Keratoplastiek. Nu heb ik rechts nog maar +0.5 en links - 0.5 ! het is een wonder dat de afwijking van mijn ogen tot bijna 0 is teruggebracht. Ik draag geen lenzen en af en toe een leesbril. Autorijden, werken, lezen, op vakantie zonder al die potjes !!!

Dr. Versteeg bedankt.

Mevr. H.C. Stetter