Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Er gaat echt een wereld voor je open!

Door Ellen Bonants op 8 oktober 2012

1 maand geleden heb ik mijn ogen laten laseren door International Vision Centers in Amsterdam.

Het intake gesprek vond plaats in Nijmegen en na een uitgebreid gesprek en controle bleek ik geschikt te zijn voor een ooglaser behandeling.

Ik heb er toch even over na moeten denken maar heb het uiteindelijk toch laten doen.

Op de dag van de behandeling moet je wel naar Amsterdam omdat ze het laseren alleen daar doen. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk geholpen en kreeg nog enkele onderzoeken. Daarna wordt je in groepjes naar de wachtruimte gebracht. Daar wordt nogmaals duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen en ondertussen krijg je oogdruppels voor de verdoeving.

Tijdens het laseren wordt je gerust gestelt door de dames zelf en houden zelfs je hand vast. Dit vond ik persoonlijk erg fijn want het blijft toch spannend. Het open maken van het flapje en het laseren zelf doet echt geen pijn. In totaal duurt het misschien 2 minuten per handeling. Het enige wat je voelt is een beetje druk op de ogen maar dat is goed te hebben.

Na het laseren mag je meteen naar huis. Zoals ze van te voren al zeiden heb je 4 uur last/pijn aan je ogen maar ook dit is goed te hebben. Het brand wel maar het is niet echt pijnlijk.

Na precies 4 uur is de pijn opeens weg en kan je meteen goed zien. "s avonds kon ik gewoon zonder bril tv kijken.

De volgende dag moet je terug naar Amsterdam voor nacontrole en ook toen werd ik weer goed geholpen.

Na weer een aantal controles had ik al 100% zicht en het kon met de dag beter worden. Ik kreeg wel andere druppels mee (soort gel) omdat ik vrij droge ogen had. De volgende dag had ik wel een klein beetje een twijfel of het wel goed was gegaan want kon ver weg nog niet echt duidelijk zien maar ik merkte dat het dagelijks beter werd.

Na 1 maand ben ik weer op controle geweest en heb nu 150% zicht. Dit is echt ruim boven het gemiddelde. Ik ben zeer tevreden over International Vision Centers en raad het iedereen aan om het te doen. Ze zijn zeer professioneel en nemen alle tijd voor je.

Er gaat echt een wereld voor je open!