Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Er is een wereld voor mij opengegaan, helder en scherp

Door A. van Nimwegen op 6 juli 2008
Na lang wikken en wegen heb ik eindelijk besloten mijn ogen te laten laseren.

Na 35 jaar ben ik verlost van bril en contactlenzen.

Ik heb voor International Vision Centers gekozen omdat zij al een ruime ervaring hebben met de Femto Second Intralase methode. Zij werken daar al een aantal jaren mee en niet zoals een aantal klinieken die nog maar een paar maanden hiermee werken. Als je je op het internet gaat oriënteren dan komt deze methode er als veiligste uit. Niet voor niets mogen mensen van het Amerikaanse leger en piloten zich alleen met deze methode laten behandelen. Ook mensen die bij de NASA werken mogen allen deze methode laten toepassen.

Na een uitgebreid vooronderzoek en voorlichting over de voor en tegens heb ik besloten de stap te zetten. Ik heb een aantal informatie-avonden bijgewoond maar de voorlichtingsavond van International Vision Centers stak daar toch ver bovenuit. Veel dingen die ik daar te horen kreeg werden bij andere klinieken niet eens genoemd.

Op de dag van behandeling was ik wel zenuwachtig maar daar werd door de medewerkers van International Vision Centers professioneel mee om gegaan. Ze stellen je echt op je gemak en valium of andere middelen zijn absoluut niet nodig.

De behandeling was klaar voor ik er erg in had, ze slepen je er echt doorheen. Op alle vragen krijg je een uitgebreid antwoord. Maximaal vier uur na de behandeling heb je last van een branderig gevoel, echt pijnlijk is het niet."s Avond heb ik alweer tv gekeken, echt een wonder.

De volgende dag had ik al een gezichtsvermogen van 100 %. !!! Dit gaat alleen maar beter worden. Mijn waardes waren rechts: - 6.5 met een cilinder van 0.75 en links: - 6.75 met een cilinder van 1.25. Over twee weken ga ik met vakantie en kan dan eindelijk een mooie zonnebril kopen die ik echt leuk vindt.

Wil je ook eindelijk van je bril of lenzen af? Overweeg dan een behandeling bij International Vision Centers.

Bij enige twijfel wordt je er niet behandeld. Alleen als men er van overtuigd is dat er een goed resultaat te behalen valt kom je in aanmerking voor een behandeling.

Dus twijfel niet langer en ga voor het beste resultaat.

Bedankt International Vision Centers, er is een wereld voor mij opengegaan, helder en scherp.