Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Er werd steeds gezegd dat het in 10 seconden voorbij is

Door Femke op 21 februari 2016
Ik heb op 2 juni 2015 de Relax Smile behandeling gekregen bij International Vision Centers.

De voor en na onderzoeken in Nijmegen waren heel prettig. Fijne mensen, duidelijk en eerlijk.

Ook de ervaringen in Amsterdam waren zeer positief. Over de behandeling zelf werd steeds gezegd dat het in 10 seconden voorbij is... dat klopt in zekere zin, maar daarna zijn ze nog best even aan het "pielen" waardoor ik ineens een beetje angstig werd. Dat was het enige wat er nog even bijgezegd had mogen worden.

Ik heb GEEN pijn gehad! Natuurlijk voelt het die dag niet erg prettig, maar pijn zoals ik van anderen heb gehoord over de oudere behandelingen deed het absoluut niet. En de volgende ochtend ben ik zelf weer naar Amsterdam gereden voor de nacontrole. Ik zag binnen een dag alweer 80%. Met bril zag ik 120%. Nu zie ik zonder bril 150%!

Ik heb altijd al last van droge ogen gehad. Daarom heb ik ook wat langer last gehad van nog drogere ogen na deze behandeling. Normaal hoor je niet echt last van droge ogen te hebben na de Relax Smile. Ik heb gewoon iets langer gedruppeld, maar niet zo lang als anderen bij de andere behandelingen.

Met dichtbij kijken heb ik nu soms wel iets meer moeite. Ik zie alles wel maar moet me er iets meer op concentreren. Dit is het zeker waard.