Erg tevreden na behandeling bij Ooglaser Centrum Drechtsteden

Door Edith den Breejen op 8 november 2007
Ik ben heel erg tevreden over de behandeling die ik heb ondergaan. Ik wist ook niet of het geschikt was voor mijn ogen omdat ik een afwijking heb, er zit dus een cilindersterkte van 5. Dat is vrij hoog maar ze kunnen dit tegenwoordig tot cilinder 7 laseren.
Toen de specialist tegen mij zei dat er wel degeliojk een behandeling voor mij was weggelegd was ik zo ontzettend blij. Ik was er al heen gegaan met de gedachte ik sta zo weer buiten en zal het mijn leven lang met een bril moeten doen.
Dus alle testen afgelegd en binnen een paar weken werd ik al geholpen. Ik zag er bet tegenop toen ik op 20 april binnenkwam. Maar je wordt zo vriendelijk en persoonlijk bijgestaan dat ik vol goede moed naar binnen ben gegaan in de de behandelkamer. De behandeling zelf daar voel je niets van het enige wat je doet is stil liggen. Kreeg ook een compliment omdat ik keurig had stilgelegen. Ook in de behandelkamer wordt je goed voorbereid en begeleid. Kortom ik heb niets dan lof over de behandeling en de manier waarop je wordt geinformeerd en bijgestaan. De behandeling is nu een half jaar geleden en over een half jaar mag ik nog 1 keer terugkomen en dan wordt ik ontslagen omdat het fantastisch gaat. Zie zo duidelijk en wat mensen ook opvalt is dat mijn ogen beter staan en er nog blauwer uitzien dan ze al waren. Ik ben zelf naar het olc Drechtsteden geweest in Papendrecht. Kortom schroom niet en laat je ogen onderzoeken als je een behandeling ziet zitten en niet durft. Doen ik ben heel erg tevreden.
Als laatste; Al vanaf de eerste keer onthouden ze je naam en en tot de laatste controle blijven ze je heel respectvol behandelen. Een tweede lasering is niet nodig bij mij dus dat zegt al genoeg.
Groetjes van Edith een heel tevreden mens met gecorrigeerde ogen.