Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Erg tevreden na lasek bij Haaglandenkliniek

Door Marianne Buissink op 15 mei 2006
Ik heb 15 nov 2005 mijn ogen laten laseren bij Haaglandenkliniek op de Koninginnegracht te Den Haag door dr Van Philipsen. Mijn sterkte was - 3,75 en - 3,25: ik zie nu perfect! Ik heb een lasek behandeling gehad.
Het vooronderzoek is heel grondig en intensief, meer dan lof hierover, de bijgaande informatie wat de arts precies gaat doen, de medicatie en wat er na het laseren voorkan komen, het genezingsproces, etc. De nazorg, subliem.
Ik heb 1 1/2 dag een beetje vervelend gevoel gehad, alsof er zand in je ogen zit, maar met veel pijnstillers slikken en goed druppelen zijn anderhalve dag zo voorbij.
Nu, 15 mei 2006, een half jaar later: ik ben heel erg tevreden en blij met mijn ogen, ik zie perfect, heb voor overdag nog geen leesbril nodig, alleen voor s avonds een brilletje + 1 of + 1,5. Ik ben 51 jaar, dus wel toe aan een leesbrilletje.
Ik zeg ook tegen iedereen: had jaren geleden al moeten laten laseren, het is zo een fantastisch gevoel: iedere minuut van de dag  goed te kunnen zien, zonder lenzen of een bril.
Ik raad iedereen aan die twijfelt naar Haaglandenkliniek te gaan, zowel dr Van Philips als dr Joosse zijn voortreffelijke artsen en beiden zijn verbonden aan het Westeinde Ziekenhuis (Medisch Centrum Haaglanden) te Den Haag.
Vind het heel jammer dat er nu toch negatieve publiciteit omtrent het ooglaseren is, het is geweldig om toch je ogen te laten laseren. Het resultaat is optimaal. Ik raad het iedereen aan.

marianne@buissink.com