Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Erg tevreden!

Door Ron op 6 januari 2010

Nu precies een week geleden dat ik mijn ogen heb laten Laseren bij Opticall Express in Eindhoven. Mijn behandelijk was Lasik met intralease en Wavefront. De dag zelf is ff lastig om het zo maar te noemen maar daarna gaat het snel beter.

Ben de dag erna zelf naar de 1e controle gereden zo goed zag ik alweer! De service vind ik echt goed, vriendelijk en behulpzaam.

Duidelijke uitleg. Kost een hoop geld maar tot nu toe meer dan de moeite waard. Voor mij (en drie van mijn collega"s ) een echte aanrader!