Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Ervaring behandeling Optical Express Eindhoven

Door Ruud op 26 mei 2007

Hallo,

enige maanden geleden ben ik me gaan verdiepen wat de mogelijkheden zijn om van mijn lenzen cq bril
af te komen.Na speuren op internet en het aanvragen van infopakketen ben ik terecht gekomen bij
Optical Express in Eindhoven. Mede omdat ze de mogelijkheid bieden om een gratis vooronderzoek te doen.
Dus geheel vrijblijvend.
9 mei was het zover, mijn vooronderzoek. Dit verliep allemaal zeer goed. De voorlichting was heel duidelijk.
Er werd alle tijd voor uitgetrokken ,dus geen lopende "bandwerk". Ik bleek geschikt te zijn voor behandeling.
De Lasik behandeling met wavefront (Mijn ogen waren L -5 en R -5,25)

Nadat ik prijs te horen had gekregen(de prijs van €595 per oog is bij een sterkte van -1 tot +1,dus het viel in mijn geval veel hoger uit),werd de behandeldatum van 24 mei afgesproken.

24 mei, eindelijk was het zover. Een kwartier eerder als afgesproken(dus geen lange wachttijden) heeft oogarts de Koning mijn ogen voor de laatste keer gecontroleerd. Alles was ok. Na nog een half uurtje in de wachtkamer gezeten te hebben, werd ik naar de behandelkamer gebracht. Alles in een relaxed sfeer,zeer ontspannen.

Mutsje op, ogen schoonmaken. Vervolgens de verdovende druppels in de ogen. Oog voor oog worden behandeld.Het aanbrengen van de oogklem was minder gevoelig als ik had gedacht. De volgende stap, het plaatsen van een soort kokertje voor de laser en mesje voor het maken van het flapje, vond ik vervelend. Leek als je er flink op je oog gedrukt wordt. Dit duurt maar een paar seconden. Daarna wordt het flapje gemaakt. Het laseren kan beginnen. Dit alles is voorbij voordat je het in de gaten hebt. Vervolgens het andere oog. De hele behandeling duurde nog geen 15 minuten. Na nog 15 minuten met de ogen dicht in de wachtkamer, kwam de arts de laatste controle doen. Alles was goed gelukt.

Thuis heb ik nog 2 uurtjes een beetje last gehad van 1 oog, het bekende gevoel van zand in je oog.Dat gevoel was gelukkig snel verdwenen.

Toen ik de volgende dag naar buiten keek, was mijn zicht SUPER!!!! ik zag al net zo goed als in de tijd van mijn lenzen.Terwijl mij gezegd was dat 24 uur na behanding, 80% van mijn zicht terug zou kunnen zijn.
"s middags op controle geweest, daar kreeg ik te horen dat mijn zicht 100% was.

Ben dus echt blij dat ik de stap heb genomen om mijn ogen te laseren!!!Had dit al meer gelezen op internet,maar nu dus zelf ondervonden.

groetjes Ruud