Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eye-Q-Vision ervaring: uitstekend!

Door Vironi de Jong op 12 februari 2007
Vrijdag 2 februari om 13.00 uur was de dag voor mij dat ik afscheid kon nemen van lenzen en bril.
Na het voor onderzoek op maandag 2 januari, was het voor mij positieve resultaat, aanleiding om ter plekke een afspraak te maken om mijn ogen te laten laseren met Eq lase.
In 2005 was ik al eens op speurtocht geweest op internet om me te orienteren voor het laseren van mijn ogen. Ik had al meer dan 15 jaar lenzen, maar elk jaar had ik wel een periode dat mijn ogen geirriteerd waren, dus weer die rotbril op. Als ik ergens een hekel aan had was het wel de bril, ik had het idee dat alles scheef was als ik dat ding op had. December 2006 was het weer raak. Nu moest het dan maar een keer gebeuren. Even weer internet op en mijn in 2005 geselecteerde Eye-q-vision had wederom mijn voorkeur. Waarom? Mijn gevoel zei dat alles klopte bij hun. Geen poespas, een jarenlange deskundige ervaring op het gebied van laseren.
Na het uitgebreide vooronderzoek was het voor mij klaar. Mijn hoornvlies was dusdanig dik, dat mocht er een veel besproken rest waarde overblijven, ik een herbehandeling zonder problemen uit kon laten voeren. Let wel de minimale dikte die Eye-q-vision aan houd ligt hoger dan de minimale dikte die landelijk word gehanteerd! Dit was voor mij het meest zwaarwegende criterium. Niet werken met een minimale marge maar gewoon safe. Iedere cosmetische operatie kent een bepaald risico. Als je geen risico wilt lopen, dan moet je niet eens overwegen om je ogen te laten behandelen.
Als iets goed voelt en de risico"s zijn minimaal, dan ben ik van mening dat je het gewoon moet doen. Vandaar de directe afspraak.
De dag van laseren is al door heel veel mensen verteld. Behandeling pijnloos en na een tijdje beginnen de ogen te irriteren. Ook bij mij, maar niet meer dan dat. Hier kun je echter maar weinig mee. Iedereen heeft zijn eigen pijngrens, of dit nu pijn of irritatie is, kun je als buitenstaander niet beoordelen. Vrijdag middag 14.00 uur was het laseren klaar. Zaterdag morgen was bij mij de irritatie over en was het oog alleen nog aan het tranen. Lekker op bed liggen slapen de hele dag. Zondag morgen lekker gedouched en al even rustig tv gekeken en met enige moeite de krant gelezen. Het daglicht is inderdaad deze dagen de grootste tegenstander geweest. Maandag al weer in de auto om op het werk even wat te doen, nadat ik "s morgens de lenzen had verwijderd. Het zicht was zondag uitstekend en viel even tegen toen ik maandag de lenzen had uitgehaald. Maar "s avonds volleyballen ging al prima. Elke dag werd het zicht beter de ene dag het ene oog wat wazig en andersom. Vrijdag 9 februari was mijn zicht al bijna 100% met beide ogen na de eerste controle. Ben zeer tevreden over de behandeling bij Eye-q-vision. Steeds de zelfde personen die je behandelen, gewoon duidelijk, plezierig en deskundig.
Mijn mening is dat je niet hoeft te twijfelen of je de juiste kliniek kiest, maar dat je voor je zelf de keuze moet maken of je het risico wilt nemen. Eye-q-vision werkt op zeker door met een marge te werken die boven de landelijke norm ligt. Dit is een zekerheid als er iets mis gaat, dat je herbehandeld kunt worden. Voor mij was dit een overweging om mijn ogen hier te behandelen. De kans dat er iets mis kan gaan is altijd aanwezig.De wetenschap dat het te herstellen is, binnen bepaalde marges, geeft een prettig gevoel. Wellicht is dit een belangrijke factor in uw beslissing wanneer u twijfelt of u het wil laten doen.
Wanneer u nog iets wilt weten stuur maar een mailtje naar: herderj at home.nl.