Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Eye-Q-Vision is fantastisch

Door E. Oosterveld op 29 december 2006
Ik zal het kort houden.
In april 2006 heb ik een lasek behandeling gehad. Ik zie nu 135 procent. Allerlei gezeur zoals astigmatisme en dubbel focus zijn weg. De voorlichting was erg goed. Er werd uitgebreid de tijd genomen om op mijn vragen in te gaan. Slechts een nadeel: s"middags moest ik steeds lang wachten. (heeft oa te maken met het uitgebreid de tijd nemen voor vragen).
TIP1: spreek voor 10 uur af en kom dan wel op tijd.
De behandeling zelf was zo voorbij en pijnloos. De twee dagen erna waren vervelend. Slikte 5 valium en 7 zenuwtabletten. Dat omdat ik lasek had ipv lasik. Na een paar dagen mochten de contactlenzen eruit.
Het zicht was toen nog niet helemaal goed. Dat duurde nog een week.
Zelfs nu nog na 8 maanden wordt mijn zicht nog heel langzaam beter. NB ik ben 54 jaar en heb vanaf mijn 15e een bril gedragen.
TIP2: Neem lasek, niet lasik. Voordelen: resultaat is beter (dwz scherper zien) en risico"s (bvb infecties) zijn duidelijk minder dan bij lasik. Nadelen: 2 dagen pijn en pas na een week of 1 a 2 goed zien.

Echt een aanrader
E. Oosterveld

Ps Ik heb uitgebreid de tijd genomen om me te verdiepen in lasek,lasik en heb bijna een jaar gewacht totdat Eye-Q-Vision de nieuwste laser had aangeschaft.