Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen aangeslagen brilleglazen meer en geen gedoe met mijn lenzen, heerlijk

Door Silvy Roelofs op 7 januari 2012

Bericht: Beste lezers,

In juni 2011 ben ik na maanden aarzelen toch overstag gegaan, ik heb mijn ogen laten laseren.

Nadat ik eerst de vooronderzoeken heb laten doen bij Richard en Coby, ben ik een paar weken later naar A"dam gegaan.

Richard en Coby, bedankt voor jullie fijne begeleiding. De uitleg was helemaal uitstekend, iets wat ik in een andere kliniek niet heb kunnen ervaren. Ik ging na het 1e onderzoek helemaal geinformeerd de deur uit.

Eenmaal in A"dam was ik vrij snel aan de beurt, dus niet lang hoeven wachten.

De hele behandeling vond ik echt wel meevallen, de 4 uurtjes erna zijn wel wat erger, maar dat weet je vantevoren. We waren met de auto gekomen en de hele weg terug naar Beuningen hebben mijn ogen gebrand en getraand, daarna thuis aangekomen wilde ik alleen maar in het donker in bed liggen. en hopen dat de tijd snel voorbij zou gaan. En inderdaad, na 2 uur werd het branden al minder en zelfs na 4 uur was de pijn verdwenen...en ik kon zelfs al goed zien.

Na een nacht slapen was ik erg benieuwd hoe mijn zicht zou zijn. Het voelde echt als een wonder, ik kon alles goed zien en ook het branderig gevoel was helemaal verdwenen. Ik heb de dagen erna nog wel een zonnebril opgehad, maar dat was meer omdat ik nog geen oogmake-up mocht dragen. Maar voor het daglicht hoefde ik dat niet te doen, daar had ik geen last van.

Ik ben nu een half jaar verder en geniet nog iedere dag van mijn goede zicht. Geen aangeslagen brilleglazen meer en geen gedoe met mijn lenzen, heerlijk. Ik had dit echt jaren eerder moeten doen.

Mede dankzij de service van Richard en Coby kan ik iedereen een behandeling bij International Vision Centers adviseren.
Bedankt!!

Silvy Roelofs
Beuningen