Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen centje pijn na lasek

Door Marja Staal op 7 december 2006

Na 30 jaar lenzen gedragen te hebben, en al veel eerder had ik een bril, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren.
Ik heb voor de behandeling lasek +wafefront gekozen bij optical express in Amsterdam.
Ik heb er niet lang over gedacht had er alle vertrouwen in.
Ik had wel veel verhalen gelezen op het internet.

Maandag 4 december was het dan toch zo ver .
Zenuwachtig ben ik niet geweest maar wel een uur voor de behandeling een beetje. Het laseren stelt echt niets voor geen centje pijn. Het was zo gebeurd en met een uur en een kwartier liepen we weer buiten.

Mijn zicht was direct al goed wat mij zeer verbaasde.
Ik heb drie dagen een beetje op bed gelegen in het donker kon mijn ogen niet open houden ze waren dik en pgezwollen maar pijn had ik absuluut niet. Gelukkig was mijn zoon thuis die hielp mij met druppelen want er moeten veel druppels in daarna wel 48 per dag. Dat was in t begin niet leuk maar later wen je daaraan.

Het is nu donderdag 7 december en kan uitstekend zien vooral met mijn rechteroog. Mijn linker oog zit een waas voor maar dat komt door de nood lenzen die er zaterdag uitgaan.

Ik maakte mij een beetje zorgen om dat ik links zo goed zag niets van een waas voor mijn ogen dacht dat de lens eruit was maar ik hpefde mij geen zorgen te maken.
Dat doe ik ook niet want mijn zicht is perfekt vooral links.
Zaterdag gaan mijn noodlenzen eruit.

Ik ben heeeeel blij dat ik het gedaan heb en geen moment spijt tot nu toe.