Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen moment spijt

Door J v Ommeren op 23 september 2012

Geen moment spijt.

Ik heb op 7 aug mijn oog laten laseren bij International Vision Centers en ben erg tevreden. Je wordt netjes geholpen, goed voorgelicht en op de dag van behandeling met veel aandacht begeleid.

De behandeling vond ik erg spannend, omdat je je er niet voor kunt afsluiten. Het gebeurt in je oog, dus je ziet het. Maar de begeleiding tijdens de behandeling is fantastisch en er wordt alles aan gedaan om je zo veel mogelijk gerust te stellen.

Tijdens de behandeling zelf voel je niets, door de verdovingsdruppels in je oog.

Daarna zou je 4 uur flink last kunnen hebben, maar bij mij beperkte het zich tot een wat drukkend gevoel, het gevoel alsof ik een haartje in mijn oog had en lichtgevoeligheid. Na 4 uur was dit voorbij, dus ik heb geen pijn gehad, en na 4 uur had ik ook scherp zicht. Heel bijzondere ervaring!

De volgende dag ben ik zelf na de nacontrole gereden en daarna gewoon aan het werk gegaan.

Het is nu bijna 2 maanden verder. Ik heb scherp zicht en alleen soms wat droge ogen als ik moe word of als ik bij de airco heb gezeten, maar dat is gemakkelijk te verhelpen door even te druppelen.

Ik geniet nog iedere dag zonder bril.