Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen seconde spijt van

Door P. van Leeuwen op 24 december 2010
4 november 2010 heb ik een Femtolasik laserbehandeling ondergaan bij International Vision Centers in Amsterdam.

Na 17 jaar zachte contactlenzen te hebben gedragen konden mijn ogen deze steeds moeilijker verdragen en nam de stap om een afspraak te maken bij een ooglaser kliniek.

Zeer professioneel werd ik te woord gestaan op mijn eerste afspraak (intake). Er werd ruim de tijd genomen (3 uur!!!!) om al mijn vragen te beantwoorden. Vervolgens een afspraak ingepland voor het vooronderzoek.

Dit onderzoek bestaat uit het druppelen van je ogen waarbij je pupillen vergroot worden en de oogarts zodoende je gehele oog van binnen goed kan bekijken en de juiste metingen kan doen.

4 november was het dan eindelijk zover, na 2 weken mijn brilletje te hebben moeten dragen ben ik er nu dan bijna vanaf. De gehele ingreep duurt misschien een half uurtje. Dit is het steriel maken voordat je de behandelkamer ingaat, het verdoven van de ogen, dmv druppeltjes, het maken van het flapje, het laseren en klaar. Het enige wat ik vervelend vond was de ring die op je ogen geplaatst werd om het flapje te maken, dit geeft een drukkend gevoel. Zodra je de behandelkamer uit loopt kun je zien...ehh goed zien!!!! Waanzinnig.

Ik ben behandeld door een nederlandse en een turkse oogarts. Als er mensen zijn die hier evt aan twijfelen...niet doen. In Turkije lopen ze jaren vooruit met de techniek voor ooglaserbehandelingen.

De reis terug naar huis was vervelend. Je hebt gedurende 4 uur last van tranende, branderige ogen en je kunt geen of nauwelijks licht verdragen. Het schijnt een beetje aan te voelen als las-ogen. Maar werkelijk na 4 uur kun je je ogen dan weer opendoen en begint het herstel.

Momenteel ben ik nu 6 weken verder en heb het als super ervaren. Af en toe heb ik nog wat last van droge ogen maar daar heb ik druppels voor. Van scherp licht of halo"s heb ik totaal geen last gehad.

De behandeling ging zeer professioneel, de medewerkers zijn zeer betrokken en behulpzaam.

Ik kan dit iedereen aan bevelen. Ik heb nu een zicht van 120%.
Geen seconde spijt van dus!!