Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen spijt ooglaseren in Istanbul via Inter-Vision

Door Kim van der Laan op 15 maart 2007
Op zondag 11 maart 2007 gingen we met een groep van 11 mensen (inclusief Johan Bergen) richting Istanbul; 8 daarvan zouden worden gelaserd. Het klikte met iedereen in de groep en ’s avonds hebben we relaxed met elkaar gegeten in hartje Istanbul.

De volgende ochtend was de sfeer ietsjes anders dan de eerste dag; iedereen was toch wel zenuwachtig. De kliniek waar we behandeld zouden worden was in een chique wijk van Istanbul. Iedereen kreeg eerst weer een aantal onderzoeken en toen iedereen door de dokter was goedgekeurd, konden de behandelingen beginnen. Ik was als tweede aan de beurt, wat ik erg fijn vond! De behandeling zelf was zo gebeurd, na een kwartier waren ze al klaar met beide ogen! Daarna ben ik lekker op een luxe lig/massagestoel gaan zitten om bij te komen. Ondanks dat ik mijn ogen niet nog niet zo lang kon openhouden, merkte ik wel dat ik al erg scherp zicht had. Na een paar uur met zonnebril en dichte ogen te hebben gezeten, kon ik mijn ogen steeds langer openhouden en kon ik langzaamaan gaan genieten van mijn nieuwe zicht. Wat kon ik al scherp zien en ook zo ver!!
Nadat iedereen was behandeld is iedereen even op bed gaan liggen, wat rust gaf aan je ogen en goed is voor het herstel. Bij iedereen was het laseren goed gegaan en ’s avonds was bijna iedereen weer helemaal bijgekomen en zijn we weer gezamenlijk uit eten geweest.

Dinsdagochtend gingen we naar het ziekenhuis voor controle door de dokter die ons had behandeld. Omdat alles bij iedereen in orde was, stonden we redelijk snel alweer buiten. We hadden dus de rest van de dag voor onszelf! Samen met een aantal anderen zijn we naar de Blauwe Moskee geweest, de Grand Bazaar en naar winkelcentrum Taksim.
’s Avonds, de laatste avond, zijn we weer met de groep uit eten geweest en was het een en al lol met elkaar, de Turkse zanger die voor de groep kwam zingen en de buikdanseres die haar kunsten kwam vertonen.

Woensdagochtend was het weer tijd om naar huis te vliegen. Op Schiphol hebben we
e-mail adressen uitgewisseld; ik weet zeker dat er mensen zijn die contact met elkaar blijven houden! En Johan zal zorgen dat iedereen de foto’s ontvangt die zijn gemaakt. En dat zijn er nogal wat!

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om mijn ogen te laten laseren in Turkije via Inter-Vision, en ik heb er echt geen moment spijt van gehad!