Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen spijt van implantlenzen bij dr. Vryghem

Door Carolina op 21 maart 2009

Nu na 5 maanden nog helemaal tevreden over de lensimplantaten die ik heb laten doen.

Na lang aarzelen veel informatie opvragen en internet afzoeken, het ik besloten om oogonderzoek te laten doen bij dr Vryghem oogheelkunde te brussel. Ik heb geen moment spijt gehad hiervan.

Ik zat met het volgenden probleem, droeg zachte lenzen sterkte -12 ( best hoog dus ) en moest eigenlijk nog een iets hogere sterkte. maar dat kon voor mij niet in maandlenzen , die waren er niet. Van harde lenzen had ik erg veel last Droge ogen stofjes enzo. En een bril aanmeten lukte ook niet goed, ik bleef dubbel zien. Wat nu.

Zo ben ik dus op zoek gegaan naar lensimplantaat en bij dr Vryghem terecht gekomen. Waar ik direct al veel vertrouwen in kreeg.

Er zijn in oktober 2008 lensimplantaten geplaatst van een sterkte van -14 , Dat was gelukkig de hoogste sterke in de flexibel lens. De operatie duurde maar 15 minuten en was pijnloos. Direct na de operatie mocht ik al naar huis. Een week later is het andere oog gedaan. Ik heb niets dan lof over de gehele behandeling (vooronderzoek, operatie, en controles). Het is mij alles meegevallen heb helemaal geen pijn gehad ook niet na de operatie.

Het zicht blijft stabiel. Het ene oog staat op nul nu het andere op + 0,5. Dus heb ik nu helemaal geen bril of lenzen meer nodig. Ik ben er nog iedere dag blij mee dat ik het heb laten doen, en zou iedereen aanraden die nog twijfelt ga ervoor er gaan een wereld voor je open.

Als ik opnieuw zou moeten kiezen zou ik zonder twijfelen weer voor dr Vryghem kiezen.