Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Geen verkooppraatjes bij Eye-Q-Vision

Door Anje van Faassen op 5 oktober 2007
Bedankt dr Versteeg en alle medewerkers van Eye Q Vision te Amstelveen.
Na lang twijfelen ,veel lezen o.a op het internet over de verschillende ooglaserklinieken voor/nadelen,heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt .
Het onderzoek dat in de consumentengids van juni 2007 stond en goede recenties/prijs,kwaliteit hebben mij doen besluiten om de behandeling uit te laten voeren bij Eye Q vision te Amstelveen.
Vooronderzoek op 24/09/07 waarin ik uitgebreid ben ingelicht over vooral de nadelen van het laseren ( de bekende verkooppraatjes) liet dr Versteeg achterwege.Het zet je aan het denken om een weloverwogen beslissing te kunnen maken.
Diezelfde avond een afspraak gepland voor behandeling op zaterdag 29 sept.Ik had een afwijking van - 8.25 en - 8.00 ,van het laseren zelf voel je niets.Na die tijd komt de pijn opzetten, echter goed vol te houden met de medicijnen die ik na de behandeling mee naar huis kreeg.Ik had direct zicht ,nog wat wazig maar dit werd geleidelijk aan beter.
De week na de behandeling ben je tot weinig in staat ( niet werken).
Gisteren eerste controle gehad "hoera"mijn zicht was al meer dan 80% wonderbaarlijk!!
Conclusie : wederom een meer dan positief verhaal betreffend Eye Q vision Amstelveen.