Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Gelaserd bij eye-Q-vision

Door N. van der Meer op 29 mei 2008

Op 20 mei was het zover ik zou gelaserd worden aan 1 oog.
Ik moet bekennen dat ik behoorlijk zenuwachtig was
Ik heb voor e-q-vision gekozen omdat mijn zus daar ook is behandelt en zij zeer enthousiast was en blij met het resultaat is.

Ik had me ingesteld op veel pijn en een hoop ongemak
Maar dat alles viel bij mij gelukkig mee. Ik heb geen pijn gehad. Wel irritatiegevoel aan mijn oog (alsof er zand in zat) Ben vroeg naar bed gegaan met een glas wijn en heb heerlijk doorgeslapen.

De volgende dag heb mijn partner moeten druppelen omdat ik mijn beide ogen niet open kreeg terwijl er maar 1 geholpen (is een reflex van mij) "s middag rond 15.00 uur lukte het me een beetje om ze open te krijgen en ik heb toen heerlijk buiten met mijn grote zonnenbril gezeten.

De tweede dag heeft mijn moeder me gedruppeld en mijn zoontje geholpen met naar school.

De derde dag kon ik alles zelf weer behalve auto rijden.

Dan zaterdag mocht de lens er gelukkig uit. Dit ging wel moeizaam maar luchte wel op. Ik ben die dag weer gaan autorijden en kon heerlijk mijn dingen doen zonder een bril.

Ik heb maandag controle gehad en had al voor 90 procent zicht.

Ik ben super tevreden met e-q-vision: goede service en een duidelijke uitleg. Alles is me voor 200% meegevallen en het is gewoon ideaal geen bril meer!