Geslaagde behandeling bij Optical Express

Door C.v. Bakel op 30 augustus 2007

Ik ben op 25-7-2007 geholpen bij oogkliniek optical express in Eindhoven, en ik moet zeggen dat het in een woord geweldig is. Ik ben heel goed voorgelicht tijdens het voor ondrezoek. Ze nemen alle tijd voor je en je kunt allerlei vragen stellen die ze ook duidelijk beantwoorden.

De behandeling zelf was ook een fluitje van een cent, ik heb de lasik met intralase en wafefront gehad. Je wordt goed voorbereid en tijdens de behandeling vertellen ze precies wat ze gaan doen. Ik heb er ook helemaal niets van gevoeld.

Het enige wat een beetje vervelend was, maar dat was van te voren verteld, is als ze het oogspreidertje plaatsen. Dan krijg je een beetje het gevoel of ze je oog eruit willen drukken, het deed geen zeer maar was een beetje vervelend gevoel.

Van het laseren zelf voel je helemaal niets. Ook na de behandeling viel het mij allemaal erg mee. Het gevoel van zand in de ogen had ik veel erger verwacht. En napijn heb ik ook helemaal niet gehad. En ik vind het een wonder dat je eigenlijk al meteen zo goed kan zien, weliswaar de eerste 24 uur met een beetje mist voor je ogen maar toch al een heel goed zicht.

En de volgende dag kon ik ook alweer autorijden. De nabehandelingen zijn ook heel erg goed. Ze houden je keurig in de gaten of het allemaal wel goed is. Dus met een woord optical express in gewoon geweldig en ik zou het iedereen aanraden om het te laten doen.