Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Goed resultaat bij Oogziekenhuis Focuskliniek

Door Govert Voordendag op 14 januari 2008

Het is nu alweer bijna 2 jaar geleden dat ik mijn ogen heb laten laseren bij het oog ziekenhuis in rotterdam.

Eind febr 2006 was ik ineens mijn lenzen zat, afspraak gemaakt en eind mei waren mijn beide ogen behandeld. Gelukkig heb ik van te voren niet al de verhalen gelezen van de mensen waarbij het mis ging of veel problemen gaf.

Ik persoonlijk vond de behandeling meevallen, 1 nachtje pijn en binnen een paar dagen alweer 100% kunnen zien!! Fantastisch toch?

Ik heb er geen moment spijt van gehad, alles is goed gegaan zonder complicaties en nu 2 jaar verder, het klinkt misschien raar, maar denk je er haast geen eens meer aan dat het ooit is gebeurt.

Heel af en toe nog wel wat last van droge ogen maar dat had ik al toen ik nog lenzen droeg, dus af en toe een oogdruppeltje erin van de drogist, misschien een keer per week ofzo. Ben heel tevreden, gelukkig maar want als je toch die verhalen leest waarbij het mis ging.......Voor iedereen die het nog gaat doen en voor de mensen waarbij het niet helemaal goed is gegaan : veel sterkte en succes.

Groetjes, Govert