Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Goede en geslaagde behandeling bij Optical Express

Door Arthur Even op 26 maart 2008

Na een uitgebreid vooronderzoek eind 2007 ben ik op 12 maart 2008 behandeld middels de Lasik Wavefront procedure bij Optical Express Eindhoven.

Het resultaat is verbluffend! Bij de laatste controle had ik een zicht voor de volle 100% terwijl ik al jaren brildragend was met een sterkte van -7 en -8 (met cilinder).

De behandeling zelf viel reuze mee, niemand hoeft hier angst voor te hebben. Je voelt er helemaal niets van (verdoving middels druppels) en na 20 minuutjes (lasik) ben je klaar.
Ook het plaatsen van de ring voor het maken van het flapje stelt weinig voor. Sommige mensen klagen over een drukkend gevoel maar ik merkte er haast niets van.
Ook van het laseren zelf, dat ongeveer één minuut duurt, merk je niets. Je hoort het tikkende geluid van de laserapparatuur terwijl een assistent je op de hoogte houdt van de vorderingen.

Na 20 minuten wachten controleerde de chirurg of de teruggeplaatste flap nog goed zat, hetgeen inderdaad het geval was. Vervolgens naar huis met een flinke lading medicijnen (diverse oogdruppels).

Na korte tijd was de verdoving uitgewerkt en kreeg ik (zoals voorspeld) last van brandende en tranende ogen. Dit heeft een aantal uren zo geduurd maar het was heel goed uit te houden. Lekker je ogen dicht houden is het beste. In de vroege avond nam dit vervelende gevoel snel af en kon ik al ondertiteling op de tv lezen. Ondenkbaar voor mij!
De volgende dag had ik nergens meer last van terwijl ik al heel goed zicht had. Een wereld ging voor me open.

Ik ben nu twee weken verder en erg blij dat ik deze stap genomen heb. Ik geniet elke minuut van mijn visuele vrijheid! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.
Mijn dank gaat uit naar dr E de Koning en het team van Optical Express Eindhoven voor deze succesvolle behandeling!