Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Goede ervaringen bij Eye-Q-Vision Amstelveen

Door Yill Havers op 1 augustus 2007

Op zaterdag 12 mei jl. heb ik mijn beide ogen laten laseren bij Eye-Q-Vision in Amstelveen. Ik heb me eerst goed laten voorlichten bij diverse klinieken en op het internet.

Na het vooronderzoek bij Eye-Q-Vision ben ik ook bij
Optical Express geweest, maar daar viel de prijs gigantisch tegen. Mijn buurman (met -2.5) hoefde blijkbaar maar 800 euro te betalen, terwijl ik met -3,5 al 1.050 per oog moest betalen! En dat voor 30 seconden meer laseren! Dus besloten bij Eye-Q-Vision verder te gaan.

Na de ingreep merkte ik al, dat mijn zicht sterk verbeterd was. Uiteraard heb ik de rest van de dag, en de volgende dag, weinig kunnen zien omdat mijn ogen dicht zaten. Ik heb alleen op de dag van de ingreep zelf pijn gehad,
maar dat was minimaal. De pijnstillers werkten prima, en ik heb verder goed geslapen.

Op zondag en maandag kon ik nog geen tot weinig licht verdragen. Op dinsdag ging dat al een stuk beter. Woensdag voor het eerst weer auto gereden.

Tijdens de eerste controle, na 6 dagen, hoorde ik dat ik al op meer dan 100% zicht zat! Dus, voor mij een succesverhaal. Ik wil ook nog vermelden, dat tijdens het
vooronderzoek al mijn vragen volledig zijn beantwoord bij Eye-Q-Vision. Ook mijn bedenkingen (ik wilde ivm de risico"s eerst 1 oog doen) zijn goed beantwoord. Ik werd op geen enkele wijze beinvloed, juist de risico"s zijn erg goed belicht en besproken.

Tip voor een ieder: volg je gevoel. Laat je goed voorlichten. Sla geen acht op luxe omgevingen, daar gaat ook een deel van je betaling aan op!

Mvg Yill Havers