Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Door H. Cornelissen op 28 augustus 2009
Ik heb mijn ogen laten laseren bij Vision Centers in juni 2008.
Het voortraject en nacontrole kon in Nijmegen op korte afstand van mijn huis.

Mijn oogafwijking was -2 en -3. Veraf zien (zonder hulpmiddelen) was een probleem, maar dichtbij (lezen) was prima. Lenzen en bril heb ik altijd als zeer hinderlijk ervaren. Zeker bij sport.

De laserbehandeling. De voor- en nacontrole en behandeling vond ik professioneel en no-nonsens. Het geheel is basic, maar efficient, zonder overdadige luxe.
Het laseren zelf viel reuze mee. Wat schrijnende ogen de eerste dag.

Ik heb verzocht om 1 oog niet voor 100% te corrigeren, teneinde een leesbril uit te kunnen stellen. Na een gewenning van 3 maanden kan ik goed lezen zonder leesbril. Veraf zie ik heel erg goed.

Ik vond het laseren van mijn ogen een goede beslissing.