Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Groepsreis Alma Care 1 November Istanbul

Door Leon Megens op 27 november 2007

Na ruim een jaar denken en internet doorzoeken, wat waar en hoe, was het op donderdag 1 November dan eindelijk zover.

Nadat Alma Care (voorheen Lasertravel) het benodigde papierwerk had geregeld stond ik aan de uitgang van de slurf op het vliegveld van Istanbul te wachten op de begeleider Henk van Velthooven en nog zes andere die ook hun ogen willen laten laseren.

Na een vermoeiende vliegreis rond 5 uur aangekomen bij het hotel, waar we te horen kregen dat we nog ongeveer een kwartier de tijd hadden om wat spullen bij elkaar te pakken want we werden nog dezelfde avond gelaserd. Dat was wel even schrikken want we waren in de veronderstelling dat het pas de volgende middag zou gaan gebeuren. Maar geen tijd om je zenuwachtig te maken , en vlug naar de kliniek. Wat vooronderzoeken gehad, en toen was het eindelijk zover, na bijna 30 jaar brildragend te zijn geweest zou ik weer zonder bril of lenzen kunnen zien.

Rond 23.30uur weer terug in het hotel met wat branderige ogen en een slaappil en pijnstiller op zak. Ik heb nog 10 minuten naar het plafond gestaard tot de slaappil zijn werk deed.

De volgende ochtend een beetje onwennig je ogen open doen en meteen opstaan om naar buiten te kijken. Ik moet zeggen, het was een vreemde ervaring om zo ineens alles te kunnen zien. Om tien uur moesten we met z’n allen weer naar het Istanbul Surgery Hospital de kliniek waar het die avond van te voren allemaal was gebeurd, maar nu voor de nacontroles, daar kreeg ik te horen dat ik alweer voor 100 % kan zien, dus dat was te gek.

Daarna hebben we met z’n allen nog twee dagen Istanbul verkend en zonder bril ziet het er nog mooier uit!!!
Zondagavond weer thuisgekomen en mijn Istanbul avontuur was weer achter de rug. Daarna nog een week moeten druppelen meet antibiotica en nu soms nog wat bevochtigen maar verder gaat alles perfect. Ook de begeleiding van Alma care in het bijzonder Henk van Velthooven was perfect, al die tijd heeft hij ons bijgestaan met raad en daad en kan het dan ook uit eigen ervaring iedereen aanraden.
Ik kan niet anders zeggen, bedankt voor de goede zorgen.

Leon Megens