Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Hardlopen en paardrijden is echt veel fijner zonder bril

Door Suzanne Hooft v Huysduynen op 22 mei 2012

Ik heb mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Amsterdam.

De vooronderzoeken waren heel zorgvuldig gedaan en het laseren zelf nam heel weinig tijd in beslag, ik stond voor mijn gevoel zo weer buiten, alles achter de rug.

Toen was het een paar uur doorbijten met branderige tranende ogen, maar inderdaad zoals ze al gezegd hadden dat was na 4 uur verdwenen.

De volgende ochtend kon ik gewoon weer alles doen, autorijden etc. en ik zag als een havik !

Ik heb verder helemaal geen last gehad van mijn ogen, zelfs geen lichtgevoeligheid. Wel ben ik een week heel moe geweest, dat schijnt aan de prikkelverwerking in de hersenen te liggen.

Ik ben nu ruim een maand verder na het laseren maar ik had dit veel eerder moeten doen ! Want hardlopen, paardrijden is echt veel fijner zonder bril en het staat ook mooier. Ik ben al helemaal gewend om gewoon te zien, dat is wel jammer; dat het zo snel went ! Het heeft me een nieuw gevoel van vrijheid gegeven.