Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Heel erg tevreden

Door Yvonne de Vreede op 27 december 2011
Ik heb afgelopen 16 dec 2011 mijn ogen laten laseren in het Istanbul Surgery Hospital en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat!

Via Almacare is mijn gehele reis en behandeling geregeld.
Vanaf de luchthaven in Istanbul tot hotel, behandeling en vertrek is alles vlekkeloos verlopen.

Wat ik heel erg als prettig, vertrouwd en professioneel heb ervaren is de persoonlijke benadering.
Dag vor vertrek werd ik gebeld door dhr. van Velthooven van Alma care met de vraag of ik nog vragen had en de maandag dat ik net terug was nam hij weer contact met mij op om te vragen hoe het allemaal verlopen was en of er nog vragen waren.
Ook in Istanbul zelf vond ik het hele proces professioneel en persoonlijk!

Wanneer ik in mijn omgeving vertelde dat ik mijn ogen zou gaan laseren in Istanbul leek men nogal sceptisch, maar ik had alleen nog maar positieve verhalen gehoord erover en ook mijn ervaring is echt heel positief!!

Ik heb de lasik behandeling gehad. Geheel prettig was het zeker niet, maar binnen 10 minuten was het klaar. Pijn deed het ook niet zo zeer, maar ... Moeilijk te omschrijven.

Mijn advies: neem na de behandeling, wanneer je weer terug bent op je kamer, het gekregen slaaptablet in!!
Na ongeveer 5 uur kun je je ogen weer goed openen, zonder een "branderig" gevoel of met veel tranen.

Als je nog twijfelt; niet doen!
Gewoon gaan!

Yvonne de Vreede