Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Helemaal tevreden! Goed resultaat en flexibel.

Door Yasmin Boules op 11 augustus 2017

Allereerst stond ik er versteld van hoe snel een afspraak gemaakt kon worden om je ogen te laten laseren. Halverwege april was ik naar een algemene informatieavond gegaan, een maand later begon het proces al (wat volgens mij zelfs eerder kon, maar voor mijzelf niet uitkwam). en begin juni waren mijn ogen gelaserd! De controles verliepen altijd soepel en snel, maar er was wel tijd om al je vragen te stellen.
Naderhand had ik wel langer last van droge ogen dan ik zelf verwachtte, volgens mij gebruikte ik de druppels na twee maanden nog, al natuurlijk wel een stuk minder dan in het begin. Na de maandcontrole hadden ze me verteld dat dit niet ongewoon was, omdat ik altijd al gevoelig was voor droge ogen. En inderdaad, na drie maanden heb ik nooit meer één van de druppels hoeven te gebruiken. Inmiddels heb ik mijn laatste controle gehad en zie ik beter dan dat ik zag met lenzen en heb ik dus helemaal nergens meer last van! Ik zelf heb ervoor gekozen om mijn ogen te laten laseren voordat ik een wereldreis van onbepaalde tijd ging maken en ik ben superblij geweest met die beslissing. Dit was vooral heel eenvoudig, doordat ze bij IVC heel flexibel zijn.