Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het gaat gewoon zo snel voorbij

Door Anneleen Arnold op 19 mei 2016
Beste,
Gelieve hierbij mijn "testimonial" te vinden:

Ik onderging een ReLEx smile behandeling aan beide ogen bij Dr. Van Cleynenbreugel te MEDIFOCUS, Oud Heverlee, Belgiƫ. Ik hakte de knop door nadat mijn zus erg positief was over dezelfde behandeling een aantal maanden voordien.
De eerste indruk van de website, telefonische contacten, ontvangst, de praktijk, het personeel en uiteraard Dr. Van Cleynenbreugel was erg professioneel maar met persoonlijke touch. Er was een zeer grondig vooronderzoek, ik kreeg alle nodige informatie duidelijk uitgelegd en was voldoende tijd voor bijkomende vragen. Bijgevolg was ik er de dag van de behandeling redelijk gerust in. Ik kreeg toen nog eens alle info en aangezien de verpleegkundige bezig was in de operatiezaal, nam de dokter zelf de moeite om mij in mijn operatie-plunje te heisen!

De instructies waren redelijk eenvoudig: naar het lichtje kijken, je oog stil houden of zoals de dokter zelf zei: "vooral niet te veel je best willen doen". Achteraf bleek het een fluitje van een cent, al is het wel een spannend moment als de indrukwekkende machine over je oog schuift. Het gaat gewoon zo snel voorbij dat ik achteraf dacht "is het dat maar?".

Na de behandeling verliep alles zoals tevoren door de dokter verteld. Alleen ging het zelfs nog vlotter. Na de operatie ging ik een paar uur slapen en "s avonds kon ik makkelijk ondertiteling lezen op tv. De dag nadien was mijn zicht al bijna volledig terug. Er was iemand die mij naar de controle bracht, maar ik had even goed ook zelf kunnen rijden. Ook met de oogdruppels overdag kon ik na een 2-tal weken stoppen omdat ik al snel geen last meer had van droge ogen. Op pc werken kostte me de meeste inspanning, maar ook dat was na een 4-tal weken weg. Na 6 weken was mijn zicht volledig terug en zelfs meer dan 100% aan 1 oog. Ik heb nu geen enkele last meer: geen droge ogen, geen halo-effecten in het donker, geen vermoeide ogen, ... niets!

Het enige wat ik me nu afvraag is waarom ik dit niet 5 jaar eerder heb laten doen. Mijn conclusie: het is een relatief eenvoudige ingreep als patiƫnt en ook de revalidatie viel in mijn geval super mee. Het is echt geweldig om zonder bril door het leven te gaan. Sporten zonder lenzen, een zonnebril opzetten, "s nachts opstaan en alles zien... Voor niet-brildragers is dit evident en voor mij nu ook weer!

Met vriendelijke groeten,
Anneleen Arnold