Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het is alleen maar beter geworden

Door Hennie op 20 september 2011

Ik had me goed voorbereid via internet en kwam uiteindelijk terecht bij International Vision Centers in nijmegen. Ik heb een informatieĀ bijeenkomstĀ bijgewoond en werd goed voorgelicht door Richard met een lekker kopje van Coby.

Het vooronderzoek wees uit dat ik geschikt voor behandeling. Op maandag 6 september 2010 nog een vooronderzoek door een oogarts. We hebben gekozen voor de FemtoSECOND Lasik met PTA

Op 10 september op naar Amsterdam, ik vond het heel spannend. Ik vond het fijn dat Richard en Coby ook daar aanwezig was, toch iets bekends. Voordat de uiteindelijke behandeling begint heb je weer onderzoeken om nog een keer te kijken of de metingen hetzelfde waren als in Nijmegen.

Om half drie uiteindelijk aan de beurt om het flapje te maken, dat is het vervelendste gedeelte, want er komt druk op je oog te staan. Een kwartiertje wachten en dan de laserbehandeling. Daarna weer even wachten tot de oogarts kijkt of het flapje goed is teruggeplaatst.

Op weg naar huis had ik de zonnebril opgezet, en heb de ogen maar dicht gedaan. Natuurlijk had ik wel chauffeur bij me. Ik heb buiten het tranen weinig last gehad van de behandeling.

De volgende dag weer naar Amsterdam. Het zag er goed uit. Bij de eerste nacontrole had ik al een zicht van 80 % en het is allleen maar beter geworden. Uiteindelijk kan ik het iedereen aanbevelen. Heerlijk geen bril of lenzen meer te dragen.

Richard en Coby bedankt voor de goede zorgen.