Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het is eng maar je hebt er erg veel plezier van

Door Susan Verstegen op 28 december 2009

Ik ben gister voor mijn laatste controle bij International Vision Centers in Nijmegen geweest en het resultaat na de laserbehandeling is SUPER gelukt!!!!

Ik zie nu voor 125% en had vorig jaar -6.

In December 2008 heb ik de laserbehandeling gehad, eerst voor gesprek om te kijken of je wel in aanmerking komt voor het laiseren, ik had geluk het kon. Al redelijk snel daarna kon ik naar Amsterdam voor de behandeling het zag er allemaal erg goed en schoon uit.

Het personeel is erg vriendelijk en de uitleg is SUPER je weet eigenlijk presies wat er gaat gebeuren je staat niet voor verassingen en dat is wel erg prettig.

Het zgn, flapje maken is een raar gevoel je voelt druk op je oog maar doet apsoluut geen pijn, daarna ga je naar een donkere kamer en daar wacht je met meerdere op de laser behandeling, dat doet ook geen pijn, je word de heletijd gerust gesteld en de begeleiding is goed.

Na het laseren ga je naar de oogarts en JE KUNT ZIEN (zonder bril) heel raar, de 4 uur daarop zijn niet prettig tranen,tranen en nog eens tranen. Na 4 uur is dat weg en geen centje pijn meer, de volgende dag moet je wel weer voor controle maar dat is wel gezellig want je ziet de andere mensen ook weer en je kunt ervaring uitwisselen.

Als je nog vragen hebt mail me maar!!

Als je twijfelt het gewoon doen het is eng maar je hebt er erg veel plezier van.

INTERNATIONAL VISION CENTERS BEDANKT!!!!!
voor de goede begeleiding en super uitleg.