Het is geen kwestie van DURVEN maar gewoon DOEN!

Door Nicole Munten op 28 december 2011
Sind vorig jaar bleven mijn gedachten hierover ronddwalen. Een nicht van mij had haar ogen ook laten laseren bij International vison centers in Nijmegen.
Voor de meeste mensen duurt het zolang om een beslissing te nemen omdat het een gevoelskwestie is. Het is en zijn toch je ogen.
Eindelijk had ik mijn gevoel overwonnen. Ik ga het laten doen!!!!!

In September ben ik naar een informatieavond geweest en aan het eind van de avond kon je een quickscan laten doen. Tijdens deze scan bleek al snel dat ik moeilijke ogen zou hebben. Ik had een hoge -sterkte en een behoorlijke cylinder. Richard zou met de oogarts gaan overleggen of ik hier wel voor in aanmerking zou komen. Anders zou ik na moeten gaan denken over implantaten.(daar had ik immers niet op geteld.) De volgende dag belde Richard mij op met de mededeling dat dr Sener het bij mij wel aandurfde om te laseren. Mijn hoornvlies was gelukkig dik genoeg.

Op de 11 van de 11 was het dan zover. Ik moest dit jaar de carnaval even voorbij laten gaan.
Aangekomen in Amsterdam worden er nog een aantal testjes gedaan. Je zit daar dan met gemiddeld 15 personen te wachten totdat je naam geroepen wordt om naar de operatiekamer te gaan. Toen kreeg ik pas klamme handjes . Nu gaat het echt gebeuren!!
Van het laseren voel je echt niets alleen het plaatsen van de klemmen op je oog was echt niet prettig. Omdat ik kleine oogkassen heb doet het iets meer pijn. Maar in mijn gedachten ging alleen maar : tel 2 x tot 20 seconden en dan is het voorbij. En dat was ook zo. Daarna hebben we een hotel in amsterdam bezocht en heb ik 3,5 uur last van mijn ogen gehad. Dit was daarna ook echt verdwenen. Ik kon "s avonds gewoon weer de menukaart lezen WHAAAW.....

De volgende dag was de nacontrole en toen vertelde dr Sener dat ik de patient was geweest met de lastigste ogen van die behandeldag, maar het resultaat was verbluffend. links terug naar 0. en rechts nog -0,25 .
Nu een aantal weken verder blijkt dat ik met 2 ogen 120% kan zien... Goed toch.

Het is geen kwestie van DURVEN maar gewoon DOEN!