Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het is geweldig om eindelijk alles te kunnen zien

Door Mike Smulders op 27 januari 2013
Ik ben 23 Juli aan mijn ogen gelaserd. Ik heb eerst een vooronderzoek bij een andere praktijk laten doen waar ze mij vertelden dat ik in aanmerking kwam voor een ooglaser behandeling. Echter konden ze mij niet inplannen omdat de oogchirurgen op vakantie. Ikzelf zou binnen enkele weken naar het buitenland vertrekken en voor een lange tijd niet terugkeren naar Nederland wat het helemaal moeilijk maakte.

Ik heb toen gezocht naar een andere oplossing en deze gevonden bij Vision Ooglaseren. Ik heb naar ze gebeld, mijn verhaal uitgelegd dat alles zo snel mogelijk geregeld zou moeten worden en kreeg hier meteen een positief antwoord op. Na een vooronderzoek op een vrijdag kreeg ik te horen dat ik de aankomende maandag mijn ogen kon gaan laten laseren wat natuurlijk geweldig nieuws was voor mij.

Tot op de dag van vandaag kan ik niet geloven hoezeer deze behandeling mijn leven heeft veranderd. Opstaan en meteen alles scherp zien, geen last van lenzen die eventjes niet goed zitten en ga zo maar door.
Het is geweldig om eindelijk alles te kunnen zien zonder behulp van lenzen of een bril.
Ik ben dan ook zeer tevreden over Vision ooglaseren daar zij mij binnen een korte periode konden helpen waar andere klinieken dat niet konden.