Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het is het geld meer dan waard

Door Mieke Rongen op 7 april 2010
In maart 2010 heb ik mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers in Amsterdam.

Ik heb de informatieavond bezocht in Nijmegen en op deze avond heeft Richard goed en duidelijk alles uitgelegd. Echt op alles wist men een antwoord en men gaf ook een realistisch beeld van hetgeen je van een ooglaserbehandeling mag verwachten.

Ik heb gekozen voor de FemtoSecond Lasik methode, daar deze behandeling in de aanbieding was.

Waarom zou je kiezen voor een behandeling waarvan je vele dagen pijn hebt, kans op littekenweefsel, grotere kans op een herbehandeling als het ook met FemtoSecond Lasik kan?
Bij deze methode wordt alles middels laser gedaan en het fijne is dat je tot maximaal vier uur na de behandeling last hebt van een branderig, zanderig gevoel, geen eens pijn.

Ook in de behandelkliniek in Amsterdam wordt je fijn en goed begeleid, dat je ondanks de spanning die ik zeker had, op je gemak gesteld wordt. Complimenten team!
Meteen na de behandeling zag ik al scherp iets wat de volgende dag ook bleek bij de nacontrole.
Ook de telefonische bereikbaarheid is super geregeld.

Zeer tevreden ben ik. Het is het geld meer dan waard.
Als je bedenkt wat je kwijt bent aan bril en lenzen, vloeistof etc. dan verdient het zich zo terug. Helemaal nu ze een aanbieding hebben vanĀ 1999,- voor twee ogen. Maar ondanks dat ben ik super tevreden en kan ik iedereen International Vision Centers aanraden.
Bij deze Coby en Richard bedankt

Groeten uit Limburg