Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het laseren is mij erg meegevallen

Door D. Mulder op 29 september 2008

vrijdag 26 september heb ik mijn ogen laten laseren in "excimer laser centrum landgoed de driehuizen" in nijmegen.

Na vooronderzoeken gehad te hebben in zwolle was dan vrijdag eindelijk de dag. In de kliniek aangekomen begon het met oogdruppels in doen en uitleg medicijn gebruik. Om ongeveer half 3 moest ik met de dokter mee komen voor nog een paar voorbereidingen op het echte laseren.

Het laseren is mij erg meegevallen. Alleen de terugreis in de auto veel pijn gehad aangezien er veel file was en twee en half uur overgedaan hebben om thuis te komen. De dokter had mij gewaarschuwd dat ik er vanuit moest gaan dat ik veel pijn zal krijgen omdat ik gevoelige ogen heb. Maar dat is mij 100 procent meegevallen.

Zaterdags was de pijn al een stuk minder zodat het goed te houden was maar heb wel de hele dag in het donker op bed gelegen. Zondag was er weinig tot geen verbetering te merken. Vanaf maandag (vandaag) is het echt een grote stap vooruit gegaan. Geen pijn meer, het zicht is vrij goed alleen wil ik elke keer de bril weer op of afzetten terwijl die niet aanwezig is haha.

Maar al met al is het mij erg mee gevallen en zal iedereen met een bril het zeker aan raden om te doen. Voor de pijn hoef je het niet te laten want dat ben je een dag later weer vergeten. En zonder bril verder is toch wel een plezier.