Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het laseren zelf is vreemd genoeg echt maar 10 sec. werk.

Door Jeroen Koebrugge op 5 augustus 2016
In augustus 2015 heb ik de knoop doorgehakt voor een ooglaser behandeling. Als ik geweten had hoe de behandeling zou verlopen en hoe je tijdens het traject begeleid word had ik deze keuze 10 jaar geleden al genomen.

Ik ben de behandeling ingegaan bij International Vision Center in Nijmegen. Duidelijke informatie en uitleg, gastvrijheid en de kunst om je gerust te stellen over wat er gaat gebeuren is top.

De behandeling in Amsterdam is me nog meer dan meegevallen. Ook hier kundig personeel dat je meeneemt in het gehele proces. Van binnenkomst tot vertrek duidelijkheid over wat er gaat gebeuren. Laseren zelf is vreemd genoeg echt maar 10 sec werk.

In de uren na de behandeling totaal geen last gehad behalve lichte irritatie. Vier uur na de behandeling volledig en helder zicht als nooit tevoren.

Nu bijna één jaar later volop aan het genieten van een leven zonder lenzen en bril.

International Vision Centers dank voor alles.