Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

het maakt je leven een stuk gemakkelijker

Door Mirjam Ambrosius op 12 januari 2017
Al vanaf 45 jaar had ik een leesbril. En ook voor veraf, en dat vond ik niet leuk, omdat ik veel met koken en schilderen bezig ben,( stof en stoom)ook "s avonds in de auto was het niet fijn. Het is het ideaal om geen bril meer te dragen ,het voelt ook zo natuurlijk.. De operatie van mijn implantaten viel enorm mee het was eigenlijk zo gebeurt en kon al na een dag zonder bril zien en het zicht werd steeds beter, een wonder! De begeleiding was geweldig. Aardige zeer gekwalificeerde mensen die overal aan dachten.

Het is nu een jaar geleden dat ik ze heb "gekregen" en het is nu alsof het nooit anders is geweest.. ik geniet! Het voelt "natuurlijk". Dagelijks denk ik: "Wat bof ik toch dat ik geen bril meer hoef"...geen druk plekken op mijn neus door die bril , niet meer zoeken waar hij is, niet meer steeds schoon moeten maken!( ook zo"n crime) en lezen in bed kun je in alle houdingen en niet meer alleen op mijn rug met die BRIL! Ik ben 61 jaar en het is bijzonder dat ik geen bril meer heb, dat valt ook anderen op...Ik heb al meerdere keren jullie adres opgegeven aan mensen die geïnteresseerd zijn...Ze vinden het erg bijzonder dat je het ook niet ziet en dat de nazorg zo goed is.. tot een jaar aan toe. Ik kan het iedereen aanbevelen, het maakt je leven een stuk gemakkelijker ...en minder stressvol.