Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het resultaat is en blijft geweldig!

Door L. Haarhuis op 13 januari 2010

Bij mij is het nu ruim een jaar geleden dat ik mijn ogen heb laten laseren, om precies te zijn op 8 december 2008. Het resultaat is en blijft geweldig!

Na lang aarzelen en steeds opnieuw informatie zoeken op internet, heb ik in 2008 eindelijk de knoop doorgehakt. Mede omdat ik destijds ook mijn twijfels en angsten had, ben ik van mening dat ook mijn verhaal op dit forum misschien andere mensen kan helpen.

Na lang wikken en wegen kwam ik tot de conclusie dat mijn voorkeur voor laseren uitging naar de wijze van femtosecond. Ik weet niet hoe de situatie thans is, maar eind 2008 waren er nog maar een paar klinieken in Nederland die femtosecond aanboden. (Ik wilde hoe dan ook in Nederland behandeld worden en niet in het buitenland.)

Bij International Vision Centers te Nijmegen heb ik de vooronderzoeken gehad om uiteindelijk in Amsterdam, ook bij International Vision Centers, te worden gelasered. De persoonlijke aanpak en behandeling van Richard en Coby sprak mij erg aan. Je bent en je voelt je bij hen geen nummer, maar een mens.

Het ooglaseren verliep volgens het boekje: de eerste vier uur na de behandeling een vervelend gevoel aan je ogen, alsof er zand in zit. Daarna ging het beter.

Ik ben wel in Amsterdam blijven overnachten in een hotel, omdat je gelijk de dag erna voor de 1e controle wordt verwacht.

Recent ben ik voor de controle na een jaar geweest. Alles is nog steeds goed en dat merk ik uiteraard zelf ook wel. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen bij deze kliniek en ik kan deze kliniek iedereen aanraden.