Het stelt echt helemaal niks voor.

Door Sindy Jansen op 25 juli 2017

Ik heb mijn ogen laten laseren bij International Vision Centers. Daarbij heb ik gekozen voor de SMILE methode, omdat ik het een eng idee vond dat er een flapje gemaakt zou worden en bang was dat ik daar veel last van zou krijgen. Daarnaast was de kans op droge ogen groter.

Had ik het maar jaren eerder gedaan! De metingen heb ik in Nijmegen laten doen en de behandeling in Amsterdam. Ik was ontzettend zenuwachtig maar iedereen was zo geduldig. Van het klemmetje in het oog (om het open te houden) voelde ik niks. De arts praatte mij door de gehele behandeling heen. geen moment stilte en dat vond ik erg fijn. Het was in een paar minuten klaar. Toen ik uit de behandelstoel stapte, schaamde ik me bijna dat ik zo Terug naar huis begonnen mijn ogen een beetje te zenuwachtig was geweest. Het stelt echt helemaal niks voor.

Terug naar huis begonnen mijn ogen een beetje te prikken. Na een paar uurtjes met de ogen (half)dicht te hebben gezeten kon ik "s avonds al gewoon tv kijken en.... de ondertiteling lezen!

De eerste controle (de volgende dag) is in Amsterdam maar de nacontroles vonden allemaal in Nijmegen plaats. Ik zou dit iedereen aanraden!