Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het valt allemaal echt heel erg mee

Door Veronique op 20 januari 2009

Al een tijdje leek het me heerlijk om mijn ogen te laten laseren, nooit geen lenzen meer!
Maar ik ben pas 19 dus was het best een grote stap, en veel geld. Maar na mijn sollicitatie bij de KLPD, werd ik afgewezen door mijn ogen. Dit was toch wel een extra zetje in de rug!

Vandaag was dan mijn grote dag, ik ging mijn ogen laten laseren! Dit heb ik laten doen bij Care Vision (Den Haag).
Ik ben echt super tevreden tot nu toe.

Ik was heel erg zenuwachtig, want ik vond het een heel eng idee, het zijn toch je ogen! Die klem, dat flapje snijden, brr.

Maar eenmaal daar aangekomen, lekker plaatsgenomen met een kopje thee en een boekje erbij. Helaas liep het allemaal een beetje uit, dus werd het wachten wat langer.
Toen mocht ik mee, en ik werd steeds zenuwachtiger. Ik werd daar verder voorgelicht over hoe het precies zou gaan, en hoe alles voelt. Daar was ik wel heel blij mee. Er was net een meisje klaar en die vertelde me dat het echt heel erg meeviel, dus ik ging met een goed gevoel naar binnen.
En toen lag ik daar.. En ik moet zeggen, het valt allemaal echt heel erg mee! Die klem voelde ik haast niet, alleen dat flapje maken prikte een beetje, maar pijn kan je het niet noemen! Even laseren, en klaar. Echt zo onwijs snel! Toen mijn andere oog ook klaar was, kon ik gewoon op de klok zien hoe laat het was. En dat terwijl ik voorheen maar 16% zag met -4.

Toen ik nog in de wachtkamer moest wachten op een na onderzoek, ging het wel wat branden en heel erg tranen, dus heb ik lekker mijn ogen dichtgehouden. Op de terugweg ben ik even gaan slapen, en voelde het al stukken beter toen ik thuis kwam! En de druppels helpen ook heel erg goed.

Ben echt super tevreden over Care Vision, iedereen is hardstikke vriendelijk en ze lichten je goed in!

Ik raad het iedereen aan, ben er nu al super blij mee!