Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het viel me echt ontzettend mee

Door C. Beld op 13 april 2010

Op 26 maart ben ik samen met mijn broer met de lasikmethode behandeld door dr. Anita Janssen van Care Vision. De lasik behandeling was in Amsterdam, en de contrôles in eindhoven.

De lasikbehandeling viel echt heel erg mee, je krijgt een valiumtabletje met zoete thee, en dan na een half uurtje worden je ogen gedruppeld met verdovingsvloestof, en (daarna na uitleg van het druppelschema voor thuis) ga je de operatiekamer naar binnen, waar je weer een verdovingsdruppel in je oog krijgt, je bovenlid wordt vastgeplakt, een ring op je oog, flapje teruggeklapt, gelaserd (dan zie je rode en groene vlekken) flapje weer terug, glad gestreken, en volgende oog.
Dat gaat allemaal heel snel.
In een kwartiertje was ik al klaar.

Nou het viel me echt ONTZETTEND mee, ik zou het zo weer doen, als het zou moeten.

Daarna was mijn broer aan de beurt, en hij vond het ook reuze meevallen.

Op weg naar huis in de auto hadden we wel veel last van het daglicht, ondanks de zonnebril.

Thuisgekomen zijn we meteen met het druppelschema begonnen, en toen werd het al meteen aangenamer voor de ogen, daarna gaan slapen, en na 2 uurtjes toen ik wakker was, meteen televisie met ondertiteling gekeken.
Geweldig!!

De dag daarna weer voor contrôle terug naar Eindhoven.

Ik heb dus helemaal geen pijn gehad, het ergste was eigenlijk alleen maar die paar uurtjes na het laseren.
De dagen erna ook geen last of pijn gehad,
ik was alleen maar enthousiast dat ik zo goed kon zien zonder bril of gepiel met lenssen. Dus kortom, geweldig.
maar ik wil alsnog complimentjes aan dr. Anita Janssen geven!

Groetjes,

Een gelukkige gelaserde vrouw.