Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het was en is super !!

Door Clementine Kaspers op 31 mei 2010

Ik heb er niet zo lang over hoeven nadenken om m"n ogen te laten laseren. Ik moest aan "n bril, hoge cylinderafwijking, lensen waren geen optie voor mij. Maar zo ijdel als ik ben, geen bril, hoe mooi ze soms ook kunnen zijn.

In Eindhoven heb ik het 1e vooronderzoek laten doen. Aangezien ik "n 2e visie wilde hebben, ben ik vervolgens naar International Vision Centers in Nijmegen gegaan. De uitleg was daar zeer duidelijk en mijn gevoel was goed.

Tijdens het vooronderzoek direct de knoop doorgehakt en 4 dagen daarna, op 5 maart vond de behandeling plaats in Amsterdam. Hoe raar het misschien ook klinkt, maar ik keek er enorm naar uit. De techniek vind ik bijzonder interrassant en ik was totaal niet zenuwachtig.

De sfeer in Amsterdam was ook goed en heel aardig personeel. De wachtkamer zat vol, maar alles liep vlot achter elkaar aan.

Je wordt daar eerst weer onderzocht en de verwachtingen van de behandeling worden met je besproken.
Vervolgens kon ik verder komen om het flapje te maken. Het enige wat je voelt is wat druk op je ogen. Daarna moest je even wachten, het zicht is dan wazig. Na 10 minuten werd ik gelaserd. Daar voel je niets van, maar je maakt wel alles mee, mooi is dat he !

Na "n paar minuten was het klaar. Ik wilde "n kop koffie drinken, maar na 1 slok werd ik alweer geroepen voor het na-onderzoek, alles ok en ik mocht naar huis.

Net in de auto en praatjes voor 10, iedereen ff bellen, hoe het gegaan was, maar...na "n minuut of 15 begonnen m"n ogen te branden en na "n tijdje kon ik ze niet meer open houden. Tja, gelukkig zat ik niet achter het stuur.

Na 3 uur was de pijn verdwenen en konden we het normale leven weer hervatten. Echt heel mooi en bijzonder deze techniek en hoe snel je ogen genezen !

De dag daarna ben ik zelf naar Amsterdam gereden, ik zag nog wel wat wazig, maar het is ook vaak mistig "s morgens, dus...gewoon wat rustiger rijden !

Uit het onderzoek bleek dat het allemaal goed was.
Na 2 weken zag ik helemaal weer scherp.

Afgelopen week ben ik voor controle geweest, resultaat: perfect !

Ik ben zeer tevreden over het verloop en het resultaat !!!
Dus voor iedereen die nog twijfelt....gewoon doen !!!