Het was meer dan 100% geslaagd

Door op 18 november 2010
Alphen aan den rijn, 15 November.

De datum 24 t/m 27 oktober 2010 ben ik met Inter-Vision mee geweest voor het laseren van mijn ogen.

Ik was er daarvoor al langere tijd over aan het nadenken of ik wel of niet zou doen. Aangezien ik sinds 2 jaar last had van droge ogen en daardoor last had van mijn lenzen was het op een gegeven moment voor mij genoeg. Lenzen uit, bril op, lenzen in.

Ik heb allereerst veel onderzoek gedaan op internet. Daar kwam ik Inter-Vision tegen.

De begeleiding door de optometrist sprak mij erg aan, zowel tijdens de reis als in de operatiekamer, wat erg prettig is.
Daarnaast kwam de arts in Istanbul heel vakkundig over, hij heeft ten slotte al heel veel behandelingen uitgevoerd. Het ziekenhuis is erg hygi├źnisch en ziet de behandelkamer er net zo uit als in Nederland.

Iedereen is tijdens de reis natuurlijk gespannen en dat hoort er nou eenmaal bij. Maar door de begeleiding wordt je gerustgesteld. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en je kunt ten allen tijde vragen stellen.

Na de behandeling krijg je ook nog eens 3 nacontroles om te kijken of alles goed gaat met je ogen. Ik bleek na het laseren meer dan 100% te kunnen zien ! Het was dan ook meer dan geslaagd voor mij.

Ook mooi meegenomen; gezellig met elkaar eten, mensen leren kennen en de stad Istanbul te zien, wat op zich al een hele ervaring is.

Kortom: het was meer dan 100% geslaagd ; )

Desir├ę Regeer- van Staveren