Ooglasertrefpunt stopt per 31 december 2022. Ooglasertrefpunt is na mijn eigen mislukte Lasik behandeling in 2001 ontstaan uit een ideologische gedachte om andere consumenten een betrouwbaar platform te geven waar ze eerlijke informatie kunnen vinden over ooglaseren. Na 18 jaren komt er binnenkort een einde aan mijn levenswerk. Ik wil graag alle patiënten ontzettend bedanken voor het insturen van duizenden verhalen, reviews en berichten en alle klanten voor de goede samenwerking en uw jarenlange vertrouwen in mij en Ooglasertrefpunt.
Vriendelijke groet, Ronald Genders

Het went snel om zonder bril of lenzen te leven

Door Erik van der Velpen op 11 april 2009

Bericht: Na 4 jaar twijfelen of ik nu wel of niet mijn ogen zou laten laseren heb ik de knoop doorgehakt en 25 febr jl. is het gebeurd. Ik heb gekozen voor Eye Q vision omdat ik de informatie vooraf het meest reëel vond en de prijs aantrekkelijk. Geen gouden bergen, maar de risico"s en de kans op restwaarden worden oa via een CDrom duidelijk uitgelegd.

Op de behandeldag wel 2 uur moeten wachten, maar dat ben ik al snel weer vergeten. De aardige receptioniste gaf aan dat het met spoedbehandelingen en uitloop te maken had. De verhalen in de wachtkamer zijn trouwens ook leerzaam.

Het laseren opzich is erg spannend. Je moet je overgeven aan de arts en het apparaat.

Tot 2 dagen na de behandeling (wegschrapen epitheellaagje en dan laseren) behoorlijk veel pijn gehad. Tip: koel je ogen met een bevroren "make-upverwijder rond watje" met een plastic boterhamzakje. Dit verzacht de pijn.

Op de 3de dag kon ik al met zonnebril naar buiten en in de weken daarna zijn mijn ogen hersteld en is mijn zicht op dit moment bijna 100%. Het went helaas snel om zonder bril of lenzen te leven. Maar oh... wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb!

Eye Q vision is absoluut een prima kliniek met kundige medewerkers en een zeer lage prijs t.o.v. andere klinieken. Een aanrader.

Erik